MAMUT BIKE RACE 2018
Alba Iulia (AB), 02.09.2018


Ajuns la cea de-a patra ediție, MBR2018 va avea 3 trasee de concurs, fiecare dintre participanți putând alege pe cel potrivit pentru el, în funcție de condiția fizică și nivelul propriu de pregătire. Această ediție aduce o noutate în ceea ce privește traseele: introducerea cursei populare Alba Iulia 100. Pe acest traseu vor avea acces toți iubitorii acestui sport indiferent de nivelul de pregătire sau de vârstă, circuitul fiind unul de dificultate redusă. Ne dorim pe această cale să încurajăm cât mai mulți albaiulieni să participe la eveniment, pentru că Mamut Bike Race este în primul rând un eveniment de promovare al orașului și al ciclismului. Așadar traseul poate fi abordat cu succes și de categoria Family (părinți împreună cu copii)! Numele ales pentru cursa Alba Iulia 100 este motivată de cei 100 de ani pe care România îi sărbătorește în 2018. Ne dorim o cursă care să fie o „unire” a bicicliștilor, fie ei amatori sau cu experiență în acest sport. Mai mult, numărul de participanți la acest traseu va fi limitat la 100, pentru a sublinia și pe această cale Centenarul Marii Uniri.
Mamut Bike Race este un nou mod de a împrieteni mișcarea cu explorarea unei piste numită de pasionați Transalpina bicicliștilor, de a îmbina distracția cu protejarea mediului înconjurător și de a contopi aventura cu autodepășirea. Toate într-o competiție din categoria cross-country, destinată în principal sportivilor amatori, dar și sportivilor legitimați la cluburi sportive.
Vă așteptăm așadar în data de 8 Septembrie 2018, pe toți iubitorii mersului pe bicicletă și a unui stil de viață sănătos la Alba Iulia.
Nu uitați să vă înscrieți din timp, pentru a ne ajuta să organizăm totul cât mai bine!


Conform clasamentului oficial, colegul nostru Tiziano Balia s-a clasat pe locul 5 al categoriei M40-49 la Traseul RACE 35 km, cu timpul de 2h 14m 29s.
Locul 5
Tiziano Balia


Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului.