BIKEXPERT ALPINE CHALLENGE 2018 / CAMPIONATUL NAŢIONAL XCM 2018
Pucioasa (DB), 08.09.2018


BikeXpert Alpine Challenge este o competiție de Mountain Bike ce își propune să sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sănatos și ecologic de petrecere al timpului liber, în Subcarpații de Curbură și în Munții Leaota, ajunsă la a 5-a ediție.
În acest an BikeXpert Alpine Challenge va gazdui pentru pentru a doua oară Campionatul Național de Mountain Bike Marathon
Evenimentul vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a cicliștilor amatori și profesioniști ce doresc să-și testeze abilitățile pe două roți, într-un cadru natural de neuitat. Ca și în anii trecuți, am pregătit două trasee pentru copii, unul de 16 km și unul de tip XCO, amenajat în parcul orașului Pucioasa.
În premieră, anul acesta am pregătit o categorie specială pentru riderii care vor să participe la concurs cu biciclete electrice.


Conform clasamentului oficial, colegii noștri s-au clasat astfel:
 • Maus Ionașcu pe locul I al categoriei MASTER2 la Traseul LUNG (72 km), cu timpul de 4h 07m 59.6s.
 • Kitty Jiodvu pe locul III al categoriei MASTER2 la Traseul LUNG (72 km), cu timpul de 4h 21m 19.6s.
 • Radu Diaconescu pe locul 5 al categoriei MASTER1 la Traseul LUNG (72 km), cu timpul de 4h 37m 21.4s.
 • Locul I
  Maus Ionașcu
  Locul III
  Kitty Jidovu

  Locul 5
  Radu Diaconescu


  Întrucât competiţia a contat drept CAMPIONAT NATIONAL DE MTB-XCM, cu acest rezultat, colegul nostru MAUS IONAȘCU a obţinut al treilea titlu de campion naţional după cele din 2013 și 2017 și după titul de CAMPION NAȚIONAL DE MTB-XCO 2018.


  Mai multe informaţii pe site-ul evenimentului.