CUPA NAŢIONALĂ ENDURO 2018 etapa a IV-a. STRAJA MTB ENDURO
Straja (HD), 14.10.2018


STRAJA MTB ENDURO este prima competiție prin care vor fi valorificate traseele de ciclism montan amenajate în stațiunea Straja, Municipiul Lupeni, jud. Hunedoara.
Concursul se va desfășura într-un format tip raliu care cuprinde 6 probe speciale, cronometrate. Traseele Lupilor și Baloo, deja consacrate, se vor diviza în câte 2 segmente și se vor adăuga două poteci, în zona superioară a stațiunii. Înregistrarea concurenților și startul general se vor face de la Terasa Montana, stațiunea Straja, Mun. Lupeni.
În general, potecile pe care se va desfășura concursul sunt de coborâre, dar au și segmente de urcuș.
Cursa reprezintă o provocare lansată tuturor pasionaților de ciclism montan și este organizată de Fundația Noi Orizonturi Lupeni, în parteneriat cu Asociația Bike Attack Reșița și Clubul Alpin Valea Jiului.
Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Lupeni și E-Distribuție Banat.


Conform clasamentului oficial, colegul nostru Alex Pufan s-a clasat pe locul 7 al categoriei M19-29 cu timpul cumulat de 22m 46s.


Cum aceasta a fost ultima etapă din CUPA NAȚIONALĂ ENDURO 2018, conform clasamentului oficial general, colegul nostru Alex Pufan s-a clasat pe locul 5 al categoriei M19-29 cu 290 puncte.

Alex Pufan


Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului.