ARAD CX CUP & ARAD MTB CUP 2018
Pădurea Ceala (Arad), 27.10.2018


Primul si singurul concurs dedicat iubitorilor de ciclocros din Arad. Evident, cei cu MTB care aleg sa se bucure de sicanele si schimbarile de ritm tipice traseelor de ciclocros au propria categorie :). Intotdeauna in ultima sambata din octombrie.
ARAD CX CUP este etapa in campionatul Cyclocross Nation League. Pentru detalii, punctaje si celelate etape vezi Regulamentul Cyclocross Nation League aici - http://euro-mediu.ro/files_/Regulament-campionat-CyclocrossNation-League-sept-.pdf Organizatorul Concursului: Organizatorul concursului ”Arad CX Cup” este Asociatia Euromediu - contact@euro-mediu.ro
Locul desfasurarii concursului: Concursul se desfasoara in Padurea Ceala si imprejurimi, langa localitatea Arad, Judetul Arad. Traseul are o lungime de cca 2.8 km si cuprinde in lungimea lui un traseu de motocross si poteci pe langa si prin padure.
Varsta minima: Varsta minima pentru participarea la Arad CX Cup este de 14 ani, minorii vor insotiti de un parinte sau tutore care isi va da acordul scris pentru participare.
Categorii: Pot participa atat sportivii licentiati, cat si cei fara licenta. La MTB singura regula care se aplica este cea de varsta minima de 14 ani.
Categorii Ciclocros
CX Elite Masculin Open - Baieti peste 19 de ani
CX Feminin Open - Fete peste 14 ani
CX Juniori Masculin - Baieti intre 14-18 ani
CX Amatori Masculin Open - Baieti peste 19 ani
Categorii MTB
MTB Masculin Open - 14+ ani
MTB Feminin Open - 14+ ani
Echipament Obligatoriu: Casca de ciclism este OBLIGATORIE, atat in timpul competitiei cat si in timpul antrenamentelor.


Conform clasamentului oficial, colegul nostru Titel Rușinaru s-a clasat pe locul 9 la proba CX Amatori M, cu 7 ture în timpul de 1h 03m 13s.
Conform clasamentului oficial, colegul nostru Gergo Kovacs s-a clasat pe locul 5 la proba MTB Open M, cu timpul de 1h 06m 09s.
Locul 5

Gergo Kovacs


Titel Rușinaru


Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook.