2018 IRONMAN MALAYSIA
Langkawi (Malaezia), 17 noiembrie 2018


Insula Langkawi, bijuteria din Kedah, a găzduit din nou IRONMAN MALAYSIA în 2018.
Despre Langkawi
Localizată într-un arhipelag de insule tropicale care atrag vizitatori din lumea întreagă, cursa va duce sportivii printr-o adevărată călătorie culturală malaesiană pe teren deluros tropical care te pune la încercare, trecând prin sate tradiționale (kampungs), mangrove și păduri tropicale.
Experiența evenimentului
Înotul în ocean pleacă de pe plaja pitorească din Pantai Kok cu două bucle triunghiulare de tip dus-întors. O cursă de ciclism formată din două bucle te îndreaptă din Pantai Kok către dealurile din Datai si franjurile din Kuah Town. Sportivii se vor întoarce din proba de ciclism către o zonă unică interioară de tranziție cu aer condiționat la Centrul Expozițional Mahsuri International (lângă aeroport). Cursa de alergare cu 2,5 ture ocolește ca o scenă uluitoare Aeroportul Internațional Langkawi către linia de finish de pe uluitoarea plajă Cenang.


Conform clasamentului oficial, colega noastră Dana Torok s-u clasat pe locul 7 la categoria F40-44 (locul 36 FEMININ / locul 247 din 1221 participanți), cu timpul total de 12h 41m 30s (înot 1h 29m 06s, ciclism 6h 40m 11s, alergare 4h 23m 532).

Daniela
TorokMai multe detalii pe site-ul evenimentului.