ZIRIDAVA ROAD RACE 2019
Arad, 14.04.2019


”Ziridava Road Race” este un concurs de ciclism de sosea.
Concursul se desfasoara cu plecare din Municipiul Arad, cartier Sannicolau Mic, strada Steagului nr. 34, judetul Arad catre localitatea Zabrani, traverseaza localitatea pana la Chesint, iar de acolo parcurge traseul spre Neudorf pana la intersectia cu drumul principal (DJ 682), unde vireaza la dreapta spre Lipova.
Aici se va efectua o bucla, iar concurentii se intorc spre Zabrani si mai departe catre Arad.
Sosirea va fi in acelasi punct cu plecarea.
Traseul are o lungime de cca 65 km, cu 350 m elevatie, si este exclusiv pe asfalt. In punctul cel mai indepartat al traseului, concurentii au obligatia de a trece peste covorul de verificare.
Concursul se desfasoara in conditii de trafic rutier normal!
Concurentii se obliga sa respecte regulile de trafic rutier conform legislatiei in vigoare. Incalcarea regulamentului rutier in timpul concursului atrage descalificarea!
Organizatorul va asigura voluntari insotitori pe motociclete, deschizator de drum pentru primul pluton si voluntari in intersectiile principale.
De asemenea, pe traseu vor exista patrule ale Politiei.
Totusi, fiecare concurent este obligat sa se asigure, sa semnalizeze schimbarea directie si sa respecte fiecare prevedere a legislatiei rutiere, fiind direct raspunzator pentru siguranta proprie si a celor din jur.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru Gergo Kovacs s-a clasat pe locul III categoria OPEN MASCULIN, cu timpul de 1h 55m 39.950s.

Conform clasamentului oficial, colegii noștri s-au clasat astfel:
 • Andrei Cotuna-Coste - locul 13 categoria CURSIERE M18-29, cu timpul de 1h 43m 23.626s.
 • Andrei Harabagiu - locul 17 categoria CURSIERE M30-39, cu timpul de 1h 43m 24.910s.
 • Andrei Cotuna-Coste  Andrei Harabagiu
  Locul III

  Gergo Kovacs


  Mai multe detalii despre concurs pe pagina de Facebook a evenimentului.