ROADGRANDTOUR 2019, etapa KARST ISVERNA MTB RACE
Isverna (MH), 01.06.2019


Zane bune, peisaje de poveste, cirese mari si rosii, asta intalnim la Isverna! Meleaguri de poveste, taramuri linistite, ciclisti puternici, zambete largi pe mutrisoare transpirate.
Cand am descoperit Isverna am simtit imediat ca noi de acolo nu ne vom putea rupe niciodata. Veniti si voi sa vedeti si veti simti cu siguranta acelasi lucru... parerea noastra :) Traseul lung, nu foarte lung insa cu niste urcari demne de ciresele de pe drum, traseu care m-a chinuit pe mine in 2017 (my name is Alex), are o lungime de aproximativ 42km cu 1350m diferenta de nivel si credeti-ne pe cuvant ca va va arata de ce este in stare judetul Mehedinti.
Traseul scurt (recomandat copiilor antrenati si adultilor ne-antrenati) va poarta in jurul comunei Isverna intr-o tura de 20km 370m diferenta de nivel.
Anul acesta nu ne oprim aici dorindu-ne sa oferim si celor mai mici sansa sa se intreaca aici, in zona pesterii Karst Isverna si a Podului lui Dumnezeu. Un traseu de 5-7 km va fi pregatit pentru ei asa ca......pregatiti-va bicicletele!


Conform clasamentului oficial al TRASEULUI SCURT 20km, colegii noștri s-au clasat astfel:
  • Titel Rușinaru - pe locul II categoria OPEN MASCULIN, cu timpul de 1h 01m 35.3s.
  • Alex Ghigulescu - pe locul 29 categoria OPEN MASCULIN, cu timpul de 1h 41m 20.2s.
  • Locul II

    Titel Rușinaru    Alex Ghigulescu


    Mai multe detalii despre concurs pe site-ul evenimentului: http://www.roadgrandtour.ro.