ROADGRANDTOUR 2019 etapa TURUL BIHORULUI
Oradea (BH), 08.06.2019


Turul Bihorului - 8 Iunie, Oradea
Aceasta este o cursa pe placul lui Tom Dumoulin. 80km de plat sau usor valurit dupa care urmeaza partea dificila. Adica o incalzire buna de 2ore dupa care urmeaza asaltul final al muntelui de inca 1h-1h30. Va fi oare si pe placul vostru, al celor care pedalati? DA! Cu siguranta! Ultimii 11 km sunt cu o panta medie de 8%. Se ajunge la Cabana Padis, acolo unde si profesionistii din Turul Bihorului vor avea sosirea cateva zeci de minute mai tarziu.
Cu aceasta ocazie ii veti putea aplauda si admira pe cei mai bunidintre ei si de ce nu, veti putea compara pe Strava (ca tot este la moda) puterea, timpul, pulsul obtinut cu cel al profesionistilor de la CCC, AndroniGiocatoli, Novo Nordisc, Adria Mobile sau ce alte surprize ne vor pregatiprietenii si partenerii nostri de la Bellotto. 106 km extrem de frumosi prin judetul Bihor. Doua puncte de alimentare, motociclisti special antrenati pentru mersul in pluton, sosele bune si o catarare pe cinste la final. Exact ce nu-i placea lui Alex pe vremea cand era ciclist :) . Aceste lucruri va aduce in 2019 RoadGrandTour Bihor.


Conform clasamentului oficial, colegul nostru Titel Rușinaru s-a clasat pe locul 7 categoria M40-49, cu timpul de 3h 36m 53.24s.

Titel Rușinaru


Mai multe detalii despre concurs pe site-ul evenimentului: http://www.roadgrandtour.ro.