CHEILE NEREI MOUNTAIN BIKE AND TRAIL RUN RACE 2019
Sasca Română (CS), 08-09.06.2019


Cheile Nerei Mountainbike & trail run race se afla la cea de-a 5a ediție. Ideea acestei competiții a apărut pornind de la dorința noastră de a promova turismul in aceasta zona cu adevărat deosebita precum si pentru a ajuta o cauza nobila si anume dotarea cu aparatura medicala a unui spital pentru copii.
Vom organiza si in acest an cate doua trasee (race si elite), atât la concursul de mountainbike cat si la cel de alergare montana. Ca si pana acum, pe lângă concurs vom organiza si un concert in aer liber pentru participanți.
Si in acest an păstram caracterul caritabil al evenimentului. Întregul profit rezultat in urma acestui eveniment va merge către acțiunea Ei Merita Ajutor (E.M.A) , desfășurata de Clubul Kiwanis Timișoara. Proiectul E.M.A își propune sprijinul spitalului pentru modernizarea secției de Terapie Intensiva si UPU din cadrul spitalului Louis Turcanu din Timișoara. Spitalul Louis Turcanu este cel mai important spital de copii din vestul tarii, deservind 4 județe ( Timiș, Caras-Severin, Hunedoara si Arad).
Astfel, in urma concursurilor din primii patru ani s-a contribuit la achiziția a 3 volumate, 3 injectomate si a unui monitor pentru funcții vitale, in valoare totala de 97.000 RON, echipamente ce se afla acum in uzul spitalului Louis Turcanu.


Conform clasamentului oficial, colegii noștri s-au clasat astfel:
 • Cristian Jidovu - pe locul I categoria ELITE M40-49 / locul I clasament general, cu timpul de 2h 09m 19s.
 • Petru Chelciov - pe locul 5 categoria ELITE M40-49, cu timpul de 2h 57m 23s.
 • Locul I

  Cristian Jidovu

  Locul 5

  Petru Chelciov  Andrei Harabagiu


  Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pe pagina de Facebook a evenimentului.