ROADGRANDTOUR 2019, etapa ARAD X3
Arad, 15-16.06.2019


O noua cursa, o noua provocare. Dar cum v-ar suna 3 noi curse, 3 noi provocari. Acest lucru vi-l aduce anul acesta Road Grand Tour impreuna cu Consiliul Judetean Arad si Primaria Arad.
Nu va puteti imagina ce trasee am gasit si ce combinatii de probe am facut....
Incepem sambata dimineata printr-un contratimp individual pe munte, in lungime de 5km, cu o panta medie de 7,2% si maxima de 19%. (gurile rele spun ca mai mult dar s-o lasam asa...)
Primii 100 clasati la acest contratimp se vor califica in Circuitul de Noapte din centrul municipiului Arad. O cursa rapida si spectaculoasa. Durata acestui Criteriu va fi de 1h dupa care se va auzi clopotul ce va anunta ultimele 3 tururi ce circuit. Un tur are 1,77km.
Duminica dimineata, nici nu s-ar fi putut altfel, avem si proba de fond in lungime de aproximativ 95km, pe traseu putem spune in mare parte plat insa este presarat cu mici pante agresive.
Contratimpul si fondul sunt etape in Circuitul RGT 2019.


Conform clasamentului oficial al cursei CONTRATIMP INDIVIDUAL, colegul nostru Titel Rușinaru s-a clasat pe locul 6 categoria M40-49, cu timpul de 20m 11.7s.

Conform clasamentului oficial al cursei FOND, colegul nostru Titel Rușinaru s-a clasat pe locul II categoria M40-49, cu timpul de 2h 26m 36.5s.


Locul 6

Titel Rușinaru
Locul II

Titel Rușinaru


Mai multe detalii despre concurs pe site-ul evenimentului: http://www.roadgrandtour.ro.