CRATER BIKE FEST 2019
Băile 1 Mai (Oradea), 06-07.07.2019Pentru anul 2019 v-am pregatit ceva nou: Cupa Crater XCO si Crater Maraton in aceeasi week-end!
Si nu doar atat: dupa anul 2015 si 2016 culorile curcubeului Uniunii Cicliste Internationale vor fi prezente iar pe traseele de la Crater, ambele curse fiind inscrise in calendarul UCI, contand pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din anul 2020.

C.S. Velo Sport Oradea organizează, în data de 6 Iulie 2019 a şaptea ediţie a competiţiei de ciclism montan cross-country denumit Cupa Crater XCO , de data asta ca şi un concurs UCI Class 2 – Men Elite & Men Junior Elite înscris în calendarul Uniunii Cicliste Internaţionale (www.uci.ch), de rang internaţional, contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și la alcătuirea clasamentului internaţional pe naţiuni!

C.S. Velo Sport Oradea organizează, în data de 7 Iulie 2019 a şasea ediţie a competiţiei de ciclism montan cross-country maraton denumit Crater Maraton, de data asta ca şi un concurs UCI Class 3 – Men Elite înscris în calendarul Uniunii Cicliste Internaţionale (www.uci.ch), de rang internaţional, contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și la alcătuirea clasamentului internaţional pe naţiuni!


Conform clasamentului oficial al CUPEI CRATER XCO, colegii noștri s-au clasat astfel:
 • Marius Ionașcu - pe locul I categoria M40-49.
 • Cristian Jidovu - pe locul II categoria M40-49.
 • Locul I

  Marius Ionașcu
  Locul II

  Cristian Jidovu


  Mai multe detalii despre concurs pe site-ul organizatorilor sau pe pagina de Facebook a evenimentului.