MUREȘ 24H 2019
Târgu Mureș (MS), 27-28 iulie 2019


Mureș 24h este o cursă de MTB și alergare de anduranţă care se desfăşoară la Platoul Cornești, în Tîrgu Mureș.
Traseul este format dintr-o buclă cu lungimea de 10.8 km, cu 215 m diferență de nivel pozitivă, fiind de tip trail. Va fi marcat cu benzi vizibile pe timp de zi și semne reflectorizante pe timp de noapte. Pe traseu vor fi amplasate două puncte de hidratare/alimentare (cu apă, glucoză, electroliţi, fructe, etc.).
Bariera de timp: o buclă trebuie făcută în 2 ore la MTB și în 3 ore la alergare. Toți cei care în timp de 2 ore (MTB) și 3 ore (alergare) nu au realizat o buclă, sunt retrași din competiție. Dacă la momentul retragerii din competiție au fost efectuate mai puțin de 10 ture (la alergare) și 15 ture (la MTB), atunci se consideră abandon. Doar concurenții care au efectuat minim 10 ture la alergare si 15 ture la MTB intră în clasament și sunt considerați finisheri.


Conform clasamentului oficial, echipa 4TM (compusă din Mihaela Vasile, Ovidiu Pintican, Florin Pintican și colegul nostru Sergiu Neidoni) s-a clasat pe locul I la categoria MIXT/ALL AGES și locul 4 în clasamentul pe echipe, cu 40 ture în 23h 31m 17.40s.
Locul I

Sergiu Neidoni


Mai multe detalii pe pagina evenimentului.