GĂRÂNA MTB 2019
Gărâna (CS), 03.08.2019

Acum 6 ani am cunoscut 6 copii foarte saraci in timp ce cerseau mancare in fata unui supermarket. Unul dintre ei avea doar 2 ani jumatate. Atunci am decis ca au nevoie de mai mult decat o paine, cateva conserve si 6 banane. Atunci am decis sa devenim asociatia Pieces of Heaven si astfel sa cooptam alaturi de noi mai multi oameni care vor sa ajute copiii defavorizati insa nu stiu cum sa o faca.
Au trecut 6 ani in care am sustinut sute de copii sa mearga la scoala cu mandrie, oferindu-le ghiozdane si rechizite, iarna le-am daruit din partea voastra cadouri de la Mosul cel bun constand in hainute si incaltaminte care sa ii ajute la continuarea drumului spre educatie iar de sarbatori au avut tot timpul mancare pe masa datorita voua, voi oameni dragi care sunteti parte din schimbarea lumii in bine!
Anul asta am decis sa le oferim ceva diferit, ceva de care nu au neaparata nevoie pentru a trai, ceva mai mult decat nevoile fizice zilnice. Stim din scrisorile lor catre Mos Craciun ca majoritatea copiilor prefera sa se joace impreuna cu prietenii in aer liber, vor biciclete si mingi pentru activitatile recreative. 98% dintre toti copiii pe care ii cunoastem nu au fost insa niciodata intr-o excursie, nici macar la bunicii din alta localitate. Majoritatea copiilor nu au parasit niciodata localitatea de domiciliu decat poate cand au fost bolnavi, pentru a merge la spital. Noi iubim mult natura, sportul si activitatile in aer liber asa ca am decis sa imbinam utilul cu placutul si astfel s-a nascut Garana MTB!
#GaranaMTB reuneste pasionatii de miscare in natura si biciclit cu faptele bune in favoarea copiilor din familii defavorizate. 15 copii foarte norocosi vor merge pentru prima data intr-o excursie si vor primi biciclete, treninguri, ghiozdane si rechizite datorita taxei voastre de inscriere la concurs.
Cei 15 copii vor avea parte de o experienta unica bazata pe socializare cu oameni noi, miscare, activitati sportive, jocuri cu tema ecologica si cel mai important poate – sansa de a vedea cum poate fi in viitor viata lor daca se tin de scoala.
Va asteptam in numar cat mai mare la Garana MTB, in primul rand pentru ca va place miscarea in natura, adrenalina, competitia si peisajele pitoresti iar in al doilea rand pentru a le demonstra copiilor ca viitorul poate fi frumos si pentru ei!
Vom avea activitati si concursuri pentru juniori asa ca va invitam sa ii aduceti si pe cei mici, cat timp voi concurati noi vom asigura distractia in stil educativ pentru toti copiii prezenti.
‼️Fapte bune impreuna la Garana MTB!‼️


Conform clasamentului oficial, colegii noștri s-au clasat astfel:
 • Tiziano Balia - pe locul I al categoriei M40-49 cu timpul de 3h 20m 38s.
 • Adrian Curuțiu - pe locul II al categoriei M30-39 cu timpul de 3h 20m 43s.
 • Petru Chelciov - DNF.
 • Locul I

  Tiziano Balia
  Locul II

  Adrian Curuțiu  Petru Chelciov


  Mai multe detalii pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.