MOONTIMEBIKE 2019
Parcul Alexandru Ioan Cuza, Bucureşti, 19.10.2019


Parcul Tineretului din capitala va deveni scena crepusculara a competitiei care aduce la start cei mai buni 150 de mountain bikeri din tara. Se vor parcurge 7 tururi de aproximativ 5km, tururi presarate cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris, scari sau obstacole artificiale.
Concursul este spectaculos pentru ca se desfasoara noaptea in mijlocul orasului, pentru ca cei mai buni concurenti din Romania sunt incurajati de foarte multi spectatori, este spectaculos pentru ca e un spectacol de lumini si foc, pentru ca pantele sunt foarte inclinate, iar concurentii sunt extrem de solicitati.
Cei mai buni 150 de rideri din Romania se vor alinia la start pe 19 Octombrie, incepand cu ora 18.00, in Parcul MoonTimeBike este singurului concurs de MTB urban in nocturna de tip XCOTineretului (intrarea dinspre Gheorghe Sincai) intr-o aventura de 35 de kilometri care se vor parcurge 7 tururi de aproximativ 5 km, presarate cu urcari si coborari foarte abrupte pe iarba, poteci, radacini, obstacole sau scari. Astfel ii puteti vedea de mai multe ori.
Cum diferenta de nivel este de aproximativ 700 metri, traseul va fi unul destul de dificil si de aceea sunt acceptati doar concurenti cu experienta, adica cei clasati in primii 15% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane listate in formularul de inscriere. In ambele cazuri, se ia in calcul clasamentul general (masculin/feminin) al editiilor 2019 sau 2018. Cei care nu au participat sau nu au rezultatele scontate trebuie sa dovedeasca ca sunt confortabili cu traseul in regim de concurs.


Conform clasamentului oficial, colegii noștri s-au clasat astfel:
  • Marius Ionașcu - pe locul II al categoriei M40+, cu timpul de 1h 38m 16s.
  • Albert Captari - pe locul 7 al categoriei M15-18, cu timpul de 1h 37m 00s.
  • Locul II

    Marius Ionașcu    Albert Captari


    Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pe pagina de Facebook a evenimentului.