ULTRAZĂRAND 2019
Căsoaia (AR), 01-03 noiembrie 2019

Evenimentul Ultra Zărand este o manifestare sportivă pentru amatori și profesioniști cu scopul promovării alergării montane de distanță lungă și ultramaraton.
Ultra Zărand este organizat de Asociația Turistică “În Amonte”, organizație non profit, non guvernamentală, fără scop lucrativ sau comercial și fără angajați.
Ultra Zărand reprezintă un concept inedit de promovare a patrimoniului natural, cultural și istoric a județului Arad, îmbinând turismul local cu alergarea montană – secțiunea de ultramaraton, și având ca temă centrală parcurgerea unui traseu montan care atinge cele mai importante obiective ale județului, respectiv, tabăra Căsoaia, Cetatea Şiriei, Schitul Feredeu, Comuna Cuvin, Comuna Ghioroc, Valea Cladovei, Mănăstirea Maria Radna, Cetatea Șoimoș și Vârful Highiș.
De asememea, prin acest eveniment dorim să promovăm un stil de viață sănătos prin practicarea alergării în natură departe de poluarea orașelor, creșterea numărului de turiști cât și promovarea ecologiei.


Conform clasamentului oficial, colegul nostru Florian Șeran-Dobrin s-a clasat pe locul III OPEN M, cu timpul total de 9h 39m 00s.
Locul III

Florian
Șeran-DobrinMai multe detalii pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.