ROADGRANDTOUR 2020: etapa DRUMUL VINULUI
Seciu (PH) 11.04.2020 17.10.2020 31.10.2020


Micul Drum al Vinului a devenit deja o Cursa Clasica. De ce mic? Pentru ca acest drum al vinului continua pe la Tataru, Urlati, Ceptura, Tohani, Budureasca, Valea Calugareasca, un fel de Toscana din Valea Prahovei. De ce cursa clasica? Pentru ca majoritatea "soselarilor" au ca obectiv aceasta competitie, intrecerile incep pe Strava inainte de RGT Seciu si continua pana toamna tarziu. Crama Seciu din varful deja celebrei catarari ne ofera noua, organizatorilor, gazduire in ziua competitiei si voua, oricand voiti, un loc minunat in care puteti petrece cateva minute (o bere) sau cateva ore (o masa serioasa + bere :)).
Traseul este destul de simplu. Un tur de circuit are 23.3 km. Startul se da jos pe drumul Bucov - Plopu iar sosirea este sus la Crama. Cei care nu au avut timp sa acumuleze mii de kilometri pana in aprilie, au la dispozitie Tura Scurta cu o lungime de 63km = doua tururi si jumatate = 3 urcari de Seciu.
Cei mai antrenati sunt provocati sa participe la Tura Lunga, de 110km = 4 tururi si jumatate = 5 urcari de Seciu.
Premiile sunt pe masura efortului insa anul acesta avem sponsori generosi care pregatesc si pentru cei mai buni cataratori cadouri atragatoare. (a 2a, a 3a, a 4a trecere peste linia de sosire vor reprezenta sprinturi de catarare = tricou cu buline si premii speciale).

Ne doream sa facem astfel de curse pe timp de pace, cu miros de mar copt si scortisoara, in sufragerie langa brad. Dar vremurile exceptionale impun idei si solutii exceptionale. Si cand putem si ajuta facand ceea ce ne place cel mai mult, #ajutam.
Cursa virtuala se va desfasura pe platforma Rouvy. Toti cei confirmati in cursa vor primi un email cu coordonatele cursei si parola de acces. Ghiduri complete cu pasii de urmat le gasesti in sectiunea de REGULAMENT.
Participarea la aceasta cursa este GRATUITA.
Toate incasarile (obtinute prin donatii/sponsori) vor fi redirectionate luptei impotriva pandemiei. Cautam cele mai bune solutii pentru a ajuta si comunitatea Seciu, Boldesti-Scaeni. Ritmul in care se schimba lucrurile impune gasirea unor solutii punctuale. Vom reveni cu traseul exact si transparent al banilor donati.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru Radu Diaconescu s-a clasat pe locul III al categoriei AMATORI M30-39, cu timpul de 3h 14m 44.20, la proba TURA LUNGA AMATORI 110 km.
Locul III

Radu Diaconescu


Mai multe detalii despre concurs pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.