ROADGRANDTOUR 2020: etapa TURUL COLINELOR
Bacău, 25-26.04.2020 29-30.08.2020


Este prima oara dupa mai multi ani cand caravana RoadGrandTour ajunge in Moldova. Nu oriunde ci in Bacau, oras cu antecedente in ciclismul romanesc. Turul Romaniei a avut de foarte multe ori acest oras ca punct de plecare sau sosire intr-una dintre etapele sale.
Prezenta noastra aici aduce cu sine trei competitii disctincte. Sambata dimineata va veti putea bucucra de prezenta micilor ciclisti in centrul municipiului Bacau. Unul dintre bulevardele principale va fi pus complet la dispozitia celor pe doua roti. Categoriile de varsta sunt cele cu care v-am obisnuit si inscrierile se vor face la fata locului in dimineata competitiei. Sambata dupa amiaza vor intre in paine ciclistii antrenati. Proba adevarului (contratimp individual de aproximativ 20km) ne va arata sambata seara care ciclist este cel mai rapid in lupta cu acele cronometrelor. Insa etapa regina va fi duminica dimineata. Start festiv din centru Bacaului, start tehnic imediat cum se va iesi din oras si se va intra pe drumurile judetene, dupa care cei 115km, valonati, vor secatui de energie ciclistii din cursa.
Pe scurt: merita sa veniti. Va fi un weekend pe care nu-l veti uita prea usor. Evident, am vorbim si la meteo si am rezervat vreme buna pentru acel final de saptamana :)


Mai multe detalii despre concurs pe site-ul evenimentului.