RODNEI SKY RACE 2020
Borșa (MM), 04-05 iulie 2020 ANULATAlergăm printre nori, pe crestele Munților Rodnei! Ne vedem în weekendul 4-5 iulie 2020 la Complexul Borșa, din Maramureș!
Competiția outdoor de puternic caracter montan organizată în țara rododendronilor și a caprelor negre, combină traseele neamenajate şi neprotejate, drumurile publice şi forestiere, potecile marcate şi nemarcate, pantele cu înclinare mare şi zonele accidentate în așa fel încât să arate adevărata față și valoare a zonei.
Competiția se desfășoară pe 3+1 trasee, pregătite pentru alergători tineri sau mai puțin tineri, rapizi sau lenți, avansați sau începători, cu scopul de a oferi un weekend activ pentru toți membrii familiilor ale căror membri practică sporturi montane:
⭐ Traseul Puzdrelor: 25 km, D+ 2100 m EXCLUSIV pt. alergători avansați, experimentați și bine pregătiți
⭐ Traseul Galațului: 16 km, D+ 1250 m, cu porțiuni comune cu cel al Puzdrelor, dedicat celor care nu au experiență pe un traseu de munte dar au destulă pregătire pentru un traseu montan mai puțin greu dar deloc ușor
⭐ Traseul Cailor a devenit Cursa Family: 7 km, D+ 600 m - cel mai ușor traseu care poate fi parcurs și în compania copiilor.
+ 🌟 Rodnei Vertical: un traseu de 3 km, cu D+ de 650 m, potrivit concurenților experimentați cărora le place pulsul ridicat și susținut.
Mai multe detalii pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.