ȘUREANU BIKE FEST 2020
Luncile Prigoanei (AB), 08.08.2020

In 8 august 2020, dupa atatea restrictii si dupa ture pedalate cu declaratia la buzunar, ai ocazia să descoperi pe două roți una dintre cele mai pitorești și neexplorate zone montane din țară: zona munților Șureanu.
Ajuns la a 5-a ediție, ȘureanuBikeFest este mai mult decât o competiție ciclistă, este o întâlnire între iubitori ai muntelui și pasionații de pedalat. Un weekend între prieteni, indiferent de vârstă și nivel.
Indiferent că ești ciclist profesionist sau amator, că ai 2, 22 sau 92 de ani, ȘureanuBikeFest ți-a pregătit un traseu provocant. Dincolo de concurs, vrem să fie un eveniment accesibil tuturor, să petrecem un weekend între prieteni ai muntelui și mișcării.
Vom parcurge împreună o zonă montană cu peisaje superbe, ne vom distra și vom depăna povești la petrecerea after-bike de sâmbătă seara.
Alaturi de prietenii nostrii de la Jandarmeria Montana Sugag si Salvamont Alba, voluntarii de la cluburile din zona (Bicherul Alba Iulia, Biciclim Alba Iulia) si Crucea Rosie Alba, cabanierilor si proprietarilor de Pensiuni din Luncile Prigoanei si Poarta Raiului - ne propunem sa va pregatim o editie cat mai bine organizata, dar in acelasi timp respectand regulire de distantare impuse.


Conform clasamentului oficial, colegii noștri s-au clasat astfel:
 • Diana Alexandra Cojocariu - locul III categoria F19-29, cu timpul de 2h 30m 37s.
 • Titel Rușinaru - locul 6 categoria M40-49, cu timpul de 2h 07m 30s.

 • Locul III

  Diana Cojocariu

  Locul 6

  Titel Rușinaru


  Mai multe detalii pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.