ARAD CX CUP 2020
Arad, 24.10.2020 ANULAT


Concurs de ciclocros si mountain bike pentru adulti, in poligon cu obstacole.
Bine de stiut
ORGANIZATORUL CONCURSULUI:
Organizatorul concursului ”Arad CX Cup” este Asociatia Euromediu - contact@euro-mediu.ro
LOCUL DESFASURARII CONCURSULUI:
Arad CX Cup este un concurs de ciclism cu specific. Concursul se desfasoara pe un traseu nou care se afla in cartierul Micalaca, pe malul Muresului, intre podul Rosu (feroviar) si Balastiera.
VARSTA MINIMA:
Varsta minima pentru participarea la Arad CX Cup este de 14 ani, insotiti de un parinte sau tutore care isi va da acordul scris pentru participare.
CATEGORII:
Pot participa atat sportivii licentiati, cat si cei fara licenta.
La Ciclocros, vedeti categoriile in tabelul de mai jos. La MTB, concursul este OPEN - masculin si feminin. Concurentii licentiati FRC vor fi premiati/punctati conform regulilor si normelor FRC.
La categoria CX Elite Masculin Open se pot inscrie doar ciclistii inregistrati FRC ca membrii de echipa (profesionisti) de TOATE VARSTELE (deci si minorii), nu si cei amatori, chiar daca sunt legitimati FRC.
La categoria CX Amatori Masculin Open se pot inscrie doar ciclistii amatori, chiar daca sunt inscrisi la FRC ca amatori (neprofesionisti).
La MTB singura regula care se aplica este cea de varsta minima de 14 ani.Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook.