ROADGRANDTOUR 2021: etapa DRUMUL VINULUI
Seciu (PH), 15.05.2021 31.10.2021


Seciu a devenit deja o Cursa Clasica. De ce? Pentru ca majoritatea "soselarilor" au ca obectiv aceasta competitie, intrecerile incep pe Strava inainte de RGT Seciu si continua pana toamna tarziu. Crama Seciu din varful deja celebrei catarari ne ofera noua, organizatorilor, gazduire in ziua competitiei si voua, oricand voiti, un loc minunat in care puteti petrece cateva minute (o bere) sau cateva ore (o masa serioasa + bere :)).
Traseul este destul de simplu. Un tur de circuit are 23.3 km. Startul se da jos pe drumul Bucov - Plopu iar sosirea este sus la Crama. Cei care nu au avut timp sa acumuleze mii de kilometri pana in aprilie, au la dispozitie Tura Scurta cu o lungime de 63km = doua tururi si jumatate = 3 urcari de Seciu.
Cei mai antrenati sunt provocati sa participe la Tura Lunga, de 110km = 4 tururi si jumatate = 5 urcari de Seciu.
Premiile sunt pe masura efortului insa anul acesta avem sponsori generosi care pregatesc si pentru cei mai buni cataratori cadouri atragatoare. (a 2a, a 3a, a 4a trecere peste linia de sosire vor reprezenta sprinturi de catarare = tricou cu buline si premii speciale).
Noi vrem sa va dorim tuturor, picioare puternice, minte limpede si mare atentie pe coborare!Mai multe detalii despre concurs pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.