ROADGRANDTOUR 2021: etapa TELEFERIC CHALLENGE
Poiana Brașov (BV), 24.07.2021


Cea mai cunoscuta statiune montana de la noi din tara! Cel mai frumos hotel din Romania! Cei mai buni ciclisti la start! De departe cea mai frumoasa atmosfera de dupa cursa si cea mai buna mancare si bautura - merg mana in mana :) Atunci cand partenerii nostri de incredere, Teleferic Grand Hotel si Husqvarna ne-au propus sa organizam un concurs de MTB in Poiana Brasov nu am stat nicio clipa pe ganduri. Ce poate fi mai placut decat sa imbini un weekend la munte cu familia cu o competitie de MTB in Poiana.
Pentru ca vrem sa oferim o sansa tuturor, am gandit trei probe diferite.
Tura scurta, 16,5km - ai terminat, te bucuri de muzica, punctul de alimentare de la sosire si poze cu ai tai.
Tura medie, 33km (2 x tura scurta), ai terminat, stai putin sa-ti revii, te speli, povestesti cum te-ai chinuit tu pe urcari, muzica, poze si mancare.
Tura lunga, 49,5 km (3 x tura scurta), inca nu ai terminat, mai ai, te chinui, injuri (mai ales pe noi), te gandesti la rudele noastre apropiate, insa, cand treci linia de sosire te simti un EROU! Atentie, cursa lunga este destinata sportivilor profesionisti si amatorilor foarte bine antrenati.

Locul I

Mihaela Diaconescu

Conform clasamentului oficial al turei medii, colega noastră Mihaela Diaconescu s-a clasat pe locul I al categoriei F30-39 / locul II clasament general cu timpul de 2h 18m 38.1s.


Mai multe detalii despre concurs pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.