MARATONUL OLTENIEI 2021
Râmnicu Vâlcea (VL), 28-29.08.2021


Salutare, învingătorilor!
În ultimele luni, am învățat cu toții să prețuim mai mult sănătatea, relațiile cu familia sau cu prietenii și o drumeție liniștită în natură. Pauza de la evenimentele sportive a reprezentat doar un test de anduranță prin care am trecut cu toții.
Avem încredere că v-ați bucurat de sport și ați găsit antrenamente adaptate situației pentru a rămâne în formă pentru că anul acesta ne revedem în august, în Parcul Zăvoi, la ediția cu numărul 9 a maratonului.
În 2021 ne întoarcem câștigători în mijlocul naturii pentru a ne bucura din nou împreună de mișcare în aer liber. Știm că voi sunteți aceiași iubitori de sport și ne bazăm pe faptul că anul acesta energia voastră se va transmite și celor care vor veni pentru prima data la linia de start. Suntem entuziasmați de întâlnirea noastră, însă, anul acesta fiind unul special, maratonul va avea loc și online pentru toți iubitorii de sport care nu pot ajunge până la Râmnicu Vâlcea.
În buna tradiție a acestui eveniment, și la Maratonul din 2021, puteți alerga sau pedala pe trasee noi și, în același timp să faceți mult bine: sumele din taxa de înscriere vor fi dublate de organizator și redirecționate către cauze sociale sprijinite de ONG-urile din Râmnicu Vâlcea.
Comunitatea Maratonului Olteniei adună în fiecare an o echipă numeroasă de sportivi amatori și profesioniști care au devenit fideli evenimentului, uniți de dorința de a face sport și de a face bine. Cu toții ne donăm timpul și energia pentru cauze care fac bine în comunitatea locală.
Vă asigurăm că adoptăm toate măsurile de precauție pentru ca această ediție a maratonului să se desfășoare în condiții de siguranță pentru toată lumea.

Conform clasamentului oficial al turei 22 km, colegul nostri Titel Rușinaru s-a clasat pe locul I al categoriei M40-49 / locul II clasament general cu timpul de 1h 32m 24s.
Locul I

Titel Rușinaru

Mai multe detalii pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.