UP TO POSTĂVARU 2021
Poiana Brașov (BV), 25.09.2021


Up to Postavaru este un concurs de urcare, pentru cei care vor sa scoata cel mai bun timp la deal, sau pentru cei care vor un concurs la care se vor distra si in care riscul este minim. Puteti participa cu bicicleta electrica, normala sau in alergare.
Club Rossignol din Poiana Brasov o sa fie punctul de plecare, iar zona de finish va fi amenajata la Yager Chalet in masivul Postavaru. Fie ca vorbim de start sau finish, petrecerile vor fi prezente cu DJ si multa distractie!
Traseu pentru E-MTB va avea o bucla la start care o sa va ajute sa incalziti bine motoarele. Lungimea totala a acestuia va fi de 7.2km, cu o diferenta de nivel pozitiva de 770m, asa ca speram sa aveti bateriile incarcate bine:).
Traseul pentru alergare si mtb este comun, cu start direct pe Drumul Rosu pana in zona de finish Yager Chalet. Lungimea totala este de 4.5km cu o diferenta de nivel pozitiva de 631 m.
Aici o sa vedem watts reali la deal, multe recorduri date peste cap, si un heart rate care merita salvat.
Premiile pentru concurenti sunt de aproximativ 50.000lei la care se adauga si alte suprize din partea partenerilor si sponsorilor.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru Cristian Jidovu s-a clasat pe locul II al categoriei M40-49 cu timpul de 34m 13s.
Locul II

Cristian Jidovu


Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.