PROPARK ADVENTURE RACE - FAMILY & FRIENDS 2022
Brașov, 19.06.2022

ProPark Adventure Race - Family & Friends este o competiție desprinsă din ProPark Adventure Race creată în anul 2016, care testează anual abilitățile fizice, psihice și nivelul de cunoștințe ale sportivilor într-o competiție desfîșurată în ariile protejate din România.
Ce presupune ProPark Adventure Race Family & Friends?
 • O Aventură care va promite șansa să descoperiți o selecție din ariile protejate din județul Brașov
 • Orientare sportivă – deoarece veți primi harta cu cele 10 puncte de control doar cu o seara înainte de startul competiției și fiecare echipa în parte își va trasa modalitatea de a ajunge de la un punct la altul
 • Probe speciale – În fiecare dintre cele 10 puncte de control veți fi întâmpinat de o echipă care vă va îndruma să realizați o probă specială. Probele vor testa cunoștințele despre valorile naturale și culturale ale ariilor protejate din județul Brașov.
 • Muncă de echipă – fiecare echipă va fi compusă din 4 membri dintre care minim un minor. Probele speciale pe care le parcurgeți trebuie să fie realizate de către toți membrii echipei. O ocazie de a parcurge o competiție împreună cu prietenii sau familia, și de a înțelege mai în profunzime aspecte legate de mediu și arii protejate dar și de a vă distra împreună pe parcursul traseului.
 • Locul II

  Elena Fodor
  Locul II

  Ana Fodor
  Locul II

  Mihai Fodor
  Locul II

  Radu Fodor
  Locul II

  Alex Fodor
 • Invitați speciali – veți avea șansa ca în fiecare punct de control să interacționați cu un reprezentant al echipei care gestionează o arie protejată din județul Brașov, care va coordona proba specială.
 • Promovarea valorilor naturale – fiecare echipa care se va înscrie va fi obligata să poarte numele unei arii protejate din județul Brașov sau din județele limitrofe Brașovului. Echipele vor fi rugate să creeze postări pe social media despre experiențele personale din acele arii protejate sau pur si simplu să promoveze aceste destinații prin intermediul unor postări în rândul prietenilor.

  Conform clasamentului oficial, colegii noștri, alcătuind Echipa Munții Țarcu, s-au clasat pe locul II cu timpul cumulat de 1h 23m 18s.

  Despre rezultatul frumos al colegilor noștri au relatat:


  www.sporttim.ro din 22.06.2022


  Mai multe detalii pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.