TURUL CICLIST AL CLUJULUI & TROFEUL ARDEALUL 2022
Cluj-Napoca, 26-28.08.2022

Nu am fi putut încheia acest sezon competitional fără un concurs de șosea prin Munții Apuseni. Așadar, Clubul Sportiv Voința are plăcerea de a vă invita la Turul Clujului 2022, care va avea loc în perioada 26-28 August 2022.
Vom avea parte de 3 etape: contratimp individual, fond și circuit.
Etapa regină (proba de fond) are momentan 2 variante, întrucât așteptăm informații despre stadiul asfaltărilor pe anumite porțiuni. Din acest motiv, vom reveni cu ruta exactă ulterior. Ce vă putem spune la momentul acesta sunt următoarele informații:
Ruta A - 123km și 2900m diferență de nivel pozitivă.
Ruta B - 132km și 3100m diferență de nivel pozitivă.
Etapele de contratimp individual și de circuit se vor desfășura pe traseul original din anii trecuți.
Înscrierile aici: https://my-run.ro/2022/07/25/inscriere-turul-clujului-2022/
Taxa de participare este 200Ron/persoană (pentru toate cele 3 probe), iar la final va exista un clasament general (însumând timpii din cele 3 etape) pentru fiecare categorie. Înscrierilor vor avea loc până sâmbătă, 20 August.
Pot participa la acest eveniment toți sportivii (licențiați sau nelicențiați), iar categoriile sunt afișate în formularul de înscriere, la secțiunea "Traseu".
Ședința tehnică va avea loc joi, 25 August, la Club Sportiv Voința, Aleea Valeriu Bologa 55A, Cluj-Napoca.
Pentru orice întrebări, vă rugăm să vă adresați paginii de Facebook “Clubul Sportiv Voința”.
Ne vedem la Start! 😊
*Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce modificări acestui program.Mai multe detalii pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.