MARATONUL OLTENIEI 2022
Râmnicu Vâlcea (VL), 27-28.08.2022

Anul acesta marcăm 10 ani de motivație pentru sport și fapte bune, de schimbat imposibilul în realitate și de limite depășite mereu. Perseverența și determinarea voastră ne-au inspirat să continuăm să aducem împreună sportul practicat în natură și ajutorul oferit comunității locale.
Pentru ediția 2022 ne bucurăm să împărtășim vești bune: la finalul lunii august ne întoarcem învingători în parcul Zăvoi, la ediția cu numărul 10 a Maratonului Olteniei.
Cum tradițiile bune merită păstrate, continuăm și organizarea unui maraton online, pentru toți iubitorii de sport care nu pot ajunge la Râmnicu Vâlcea.
Am pregătit surprize și trasee atractive atât pentru profesioniști, dar și pentru sportivii amatori care fie sunt participanți fideli ai evenimentului sau vor veni pentru prima dată la linia de start.
Și la Maratonul Olteniei din 2022 puteți alerga sau pedala și în timp ce faceți bine: sumele adunate din taxa de înscriere vor fi redirecționate către cauze sociale sprijinite de această ediție. CEZ va dubla valoare donațiilor voastre.
Vă asigurăm că adoptăm toate măsurile de precauție necesare astfel încât și această ediție a maratonului să se desfășoare în condiții de siguranță pentru toată lumea.

Conform clasamentului oficial al cursei MTB 22km, colegii noștri s-au clasat astfel:
 • Titel Rușinaru - locul I categoria M40-49 / locul III clasament general, cu timpul de 1h 26m 30s

  Conform clasamentului oficial al cursei TRAIL 12km, colegii noștri s-au clasat astfel:
 • Alex Ghigulescu - locul 35 categoria M40-49, cu timpul de 1h 28m 13s • Alex Ghigulescu
  Locul I

  Titel Rușinaru

  Despre rezultatul frumos al colegilor noștri au relatat:

  www.sporttim.ro din 31.08.2022


  Mai multe detalii pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.