CROSUL SEVERINULUI 2022
Drobeta Tr. Severin (MH), 17.09.2022 24.09.2022 01.10.2022


Sâmbătă, 17 septembrie, nimeni nu rămâne acasă! Vă așteptăm, cu mic, cu mare, copii de toate vârstele, părinți, bunici, prieteni, să vă înscrieți la Crosul Severinului 2022 pentru a petrece și a ne bucura împreună de mișcare în aer liber și voie bună.
Vă reamintim că primii 500 de participanți înscriși vor primi tricouri cu însemnele crosului și medalii. Câștigătorilor de la fiecare categorie de vârstă li se vor acorda premii în bani între 200 și 500 de lei în funcție de clasament.
Înscrierea este gratuită și o puteți face fie prin e-mail la biroulcomunicare@primariadrobeta.ro, fie personal la Biroul Comunicare din cadrul Primăriei, str. Mrs. Averescu, nr. 2.
Vă așteptăm cu drag!

Colegul nostru Alex Ghigulescu a fost unul dintre sportivii care au reușit să ia startul, chiar dacă acesta s-a dat cu 10 minute înainte de ora anunțată, și să termine cursa. Nu cunoaștem clasamentul și nici nu putem fi siguri că acesta va fi cel real - destui participanți s-au trecut cu pixul pe listele de finish acolo unde au vrut mușchii lor :( :( :(

Alex Ghigulescu


Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.