GÂRBOAVELE TRAIL RUN 2022
Pădurea Gârboavele, Galați, 01.10.2022


Ne place sa avem aproape iubitorii de sport, natura si plini de energie pozitiva, de aceea ne-am hotarat, si am decis ca si anul 2022 sa aiba o toamna marcata de o competitie ce aduce impreuna pasionatii: de socializare, voie buna si nu in ultimul rand de alergari in aer liber, departe de grijile cotidiene.
Continuam sa scriem povestea inceputa in anul 2019 in Padurea Garboavele Trail Run doar cuajutorul vostru.
Vino impreuna cu noi pe data de 01 Octombrie 2022, la a patra editie a concursului de alergare in Padurea Garboavele, judetul Galati, comuna Tulucesti.
Vei avea parte de 6km la tura scurta si 18 km la tura lunga, ambele presarate cu zambete, culorile vii ale aleilor tomnatice si nelipsitul covor de frunze specific. Te vom sustine, te vom fotografia, te vom alerga si te vom premia cu medalie si podium, in functie de varsta si sex. Nu ezita, locurile sunt limitate (250 de locuri), dar distractie vom avea din belsug, doar cu ajutorul tau.
Inca nu ai nimic notat pentru data de 01 octombrie 2022? Acum ai. Vii alaturi de noi si prietenii tai, in Padurea Garboavele pentru a ne cunoaste mai bine in pas alergator. Noi nu garantam si nu promitem, noi realizam din suflet ca tu sa ne spui daca ne-am respectat promisiunea.
*****
Ne plac surprizele si noutatile, consideram ca si voua, asa ca tinem sa va anuntam ca editia aceasta e una foarte activa.
Editia cu numarul IV a Garboavele Trail Run aduce pe langa iubitorii alergarilor si ciclistii GTR MTB Race.
MTB -isti si MTB-iste, ciclisti de toate varstele dorinta de a se crea un eveniment si pentru pasiunea voastra v-a fost auzita si pusa in aplicare, asa ca va invitam sa va bucurati de aleile tomnatice din Padurea Garboavele pe data de 1 octombrie 2022, si sa parcurgeti 23 km cu o diferenta de nivel de 500m.
Stati linistiti, ne-am gandit la toate, ciclistii cu alergatorii se vor vedea doar la start si la finish ptr impresii si socializare.

Conform clasamentului oficial al turei MTB 23km, colegii noștri s-au clasat astfel:
  • Lucian Fudulache - pe locul III clasament general cu timpul de 1h 09m 05s
  • Locul III

    Lucian Fudulache


    Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.