ROAD GRAND TOUR 2024, etapa THE WALL
Pucioasa (DB), 25.05.2024


Prima atestare documentară a orașului Pucioasa apare în 1649. Prima cursă de ciclism pe sosea în orașul Pucioasa apre 369 de ani mai tărziu prin The Wall - RGT Pucioasa. Exista doua tipuri de traseu, unul de 57 km pentru cei cu mai puțin timp pentru antrenament și unul de 108 km pentru cei curajoși și pregătiți, adică aproape doua tururi. Asemănător cu teoria chibritului (format din partea de sus, partea de mijloc și partea de jos), fiecare tur al acestui circuit mare ne vă duce peste o cățărare mica, una media și una destul de dură, dar frumoasă, cunoscută de majoritatea cicliștilor din zonă. Se numește Sultanu’, un mic "Zid".
Insa la RGT The Wall nu doar competitia trebuie sa va atraga! Peisajele, lumea, barfele de dinainte si de dupa, platourile cu sunculita, rosii, ceapa si slanina (nu glumim, pozele stau chezasie), si lumea extrem de primitoare din Pucioasa.
Poti merge fara probleme in ritmul tau sau in ritmul grupului. Pana la urma 57 km nu sunt o eternitate. Abia ii vei folosi ca antrenament pentru Seciu MonAmour, 14 octombrie.
Exista ambulanta dupa fiecare pluton, plus inca una care va sta pe coborarea de la Sultanul. Exista masini oficiale cu comisari (arbitri) de ciclism cu experienta. Exista chiar si voiture ballee (masina matura) pentru cei care nu mai pot, nu mai vor sau li s-a defectat iremediabil bicicleta.
Apropos de bicicleta, vom avea inclusiv un stand la start/sosire cu service gratuit din partea noastra.

Conform clasamentului oficial al turei SCURTE, colegii noștri s-au clasat astfel:
  • Titel Rușinaru - locul 7 al categoriei M40-49 cu timpul de 1h 50m 22.30s

  • Titel Rușinaru


    Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a organizatorilor.