GENTLEMEN'S RACE
Brașov (BV), 01.06.2024


Fara arbitri, fara puncte de control, fara sanctiuni si fara podium, Gentlemen’s Race este o zi de neuitat petrecuta pe doua roti alaturi de oameni pasionati de ciclism in frumoasele peisaje naturale din preajma Brasovului.
Gentlemen’s Race - Mai mult decat un nume, GR se refera la atitudinea noastra vizavi de ciclism, natura si aventuri impartite cu prietenii. Pentru noi, editiile ce au trecut au devenit amintiri frumoase ale unei mici echipe care a strans in jurul ei oameni la fel de entuziasmati ca si gandul de la care a pornit totul.
Dupa fiecare editie ne-am bucurat ca v-am vazut dand ce ati avut mai bun si ne-ati motivat sa facem la fel. “Data viitoare o sa fie si mai bine!”, cu gandul asta am inchis toate editiile de pana acum. V-am ascultat mereu sugestiile si ne-am straduit sa raspundem la cat mai multe din ele.
GR13 se intoarce la Brasov. Pentru ca tot depanam amintiri placute, am creat si un Cod de Conduita al Ciclistului GR ca sa ne asiguram ca absolut toti participantii vor impartasi cu placere aventurile lor la evenimentul nostru.

Alex Almăjan

Elena Fodor

Titel Rușinaru


Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.