TURUL VĂII JIULUI - ȚINUTUL MOMÂRLANILOR
Vulcan (HD), 20-21.07.2024


PROBA DE CONTRATIMP INDIVIDUAL (CTI)
Proba CTI se desfășoară pe un traseu de șosea, in catarare, în condiții de trafic închis pe DJ 644A, intre statia de incarcare telecabina-START si Cabana Edelweiss-SOSIRE. Lungimea traseului de concurs este de 7 Km, pentru toate categoriile si se parcurge intre linia de START si cea de SOSIRE. Lista de start se va intocmi in baza rezultatelor de la CN CTI 2023, incepand cu categoriile inferioare, se va afisa in ziua precedenta.
Ecartul de start intre sportivi este de 60”. Inregistarea timpului se face prin sistem electronic si back-up prin cronometrare manuala
PROBA DE FOND (FOND)
Proba de FOND se desfășoară pe un circuit de șosea, în condiții de trafic închis/restricționat la o banda/ sens, astfel: Cabana Cheile Butii, DN 66A, Uricani, DN 66A, Lupeni-Str. Tudor Vladimirescu, B-dul Pacii, DN 66 A, Vulcan-B-dul. Mihai Viteazul, DN 66A, Iscroni, Petrosani-B-dul 1 Decembrie 1918, Str. Mihai Viteazul, Str. Closca, Str. General Vasile Milea, Str. Maleia, DN 7A, DJ 709H, Lonea-Str. Parcului, Str.Auselului, Str. Republicii, DJ 709H, Petrila-Str. Republicii, PetrosaniStr.Daranesti, DN 66, Banita, DJ 666-Merisor, Dealu Babii, Vulcan-Str. Decebal, DJ 664-Pasul Vulcan.
TURA SCURTA(TS)
TRASEUL SCURT(TS) pentru categoriile: ELITE F, JUNIOR F, CADET F+M, MASTER F, MASTER 4M. cu finish pe DJ 664, in dreptul statiei de incarcare a telegondolei. Lista de start se va semna inainte de start. Cronometrarea se face prin sistem electronic si back-up manual.
Timp limita 240 min.
TURA LUNGA(TL)
TRASEUL LUNG(TL) pentru categoriile: ELITE M, U23, JUNIOR M, MASTER 1-3M cu finish pe DJ 664 la cota 1.621 m. Cronometrarea se face prin sistem electronic si back-up manual.
Timp limita 300 min.Mai multe detalii despre concurs pe pagina organizatorilor sau pe pagina de Facebook a organizatorilor.