Prima pagină | Pregătiri | Date tehnice | Înscrieri | Regulament | Imagini&Video | Clasament&Podium | Mass-media | Parteneri&Sponsori | Organizare



MUNTELE MIC VERTICAL RACE
ediţia a III-a, Muntele Mic (jud. CS), 23-24 iunie 2018

Regulament Alergare


1. Generalităţi
a) O precondiţie pentru participarea la cursă este deplina acceptare a acestui regulament.
b) Organizatorul evenimentului este Clubul Sportiv Tibiscus din Timişoara iar pagina oficială de Internet a competiţiei este http://banatepic.ro.
c) Proba de alergare din cadrul evenimentului Muntele Mic Vertical Race (MMicVR) este o cursă de tip “vertical race”: competiţie individuală care constă în parcurgerea contra cronometru a unui traseu compus dintr-o singură urcare.

2. Responsabilităţi
a) Fiecare concurent care participă la eveniment este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă.
b) Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire sau pagube, anulare, întârzieri sau schimbări ale traseelor care pot surveni în timpul desfăşurări evenimentului din motive întemeiate.
c) Fiecare concurent trebuie să semneze, înainte de înscriere, o declaraţie pe proprie răspundere, prin care îşi asumă riscurile ce rezultă din participarea la un astfel de eveniment şi orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt.

3. Condiţii de participare
a) Participarea este deschisă oricărui iubitor al sportului şi al mişcării în natură.
b) Vârsta minimă a concurenţilor este de 14 ani, împliniţi la data cursei.
c) Orice concurent trebuie să respecte regulile competiţiei şi trebuie să urmeze indicaţiile date de organizatori.
d) MMicVR este o competiţie dificilă. Este necesară o stare bună de sănătate fizică şi mentală şi un nivel de pregătire adecvat acestui gen de activitate. Participanţii îşi asumă întreaga responsabilitate pentru starea de sănătate în care se află.
e) O precondiţie pentru participarea la curse este acceptarea concurentului. Aceasta se face în urma înscrierii la eveniment şi a semnării unei declaraţii pe proprie răspundere. Detalii referitoare la procedura de înscriere şi declaraţia pe proprie răspundere pot fi găsite pe site-ul evenimentului în secţiunea “Înscriere”.
f) În cazul participanților cu vârsta între 14-18 ani este necesară semnarea unei declarații pe propria răspundere de către părinte sau tutorele legal.

4. Caracteristici ale competiţiei
a) Evenimentul foloseşte ca rute de concurs următoarele (şi nu numai): drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice amenajate şi neamenajate; drumurile trec pajişti, păduri, gol alpin, grohotişuri, văi abrupte.
b) Traseul va fi marcat.
c) Traseul de concurs nu este închis altor participanţi la trafic (autovehicule, vehicule, pietoni, turişti, animale şi alţii). Acest fapt atrage asupra participanţilor obligaţia de a respecta regulile de conduită in trafic impuse de lege. Orice accident provocat şi/sau în care au fost implicaţi participanţi la eveniment, survenit în timpul desfăşurării evenimentului din nerespectarea regulilor de concurs şi a regulilor de conduită în trafic impuse de lege va fi în responsabilitatea celor implicaţi în accident.
d) Traseul de concurs este neamenajat şi neprotejat, de aceea există un risc de rănire şi/sau deces datorat unor pericole obişnuite pentru competiţiile outdoor.

5. Traseul de concurs
a) Traseul constă în urcarea de la baza telescaun până sus la cruce în Staţiunea Muntele Mic. Finish-ul va fi pe platforma de la cruce.
b) Este responsabilitatea exclusivă a fiecărui concurent să revină la locul de start. Organizatorul nu se ocupă de transportul concurenților înapoi la punctul de plecare.
c) Traseul publicat poate suferi modificări din diferite motive, care includ condiţiile meteo, siguranţă, restricţii de circulaţie, condiţii de acces pe proprietăţile particulare etc.
d) Fiecare competitor are obligaţia să urmeze traseul oficial, să respecte indicaţiile arbitrilor, să nu folosească scurtături sau alte avantaje similare.

6. Categorii de concurs
a) Vor exista următoarele categorii de concurs:
– Feminin: Open.
– Masculin: 14-17 ani, 18-34 ani, 35+ ani.
b) Categoriile nu se vor comasa, indiferent de numărul de concurenți înscriși.

7. Echipament
a) – Încălţări cu profil sportiv (pantof alergare montană, obligatoriu);
– Windstopper (recomandat în caz de vreme rea);
– Haină şi pantaloni de ploaie, tricou cu mânecă lungă (recomandat în caz de vreme rea);
– Bentiţă/căciulă/şapcă (recomandat);
– Număr de concurs, vizibil pe toată durata cursei (obligatoriu);
– Borsetă sau rucsac pentru hidratare (recomandat);
– Beţe de trekking (recomandat);
– geluri, batoane, băuturi energizante.
b) În cazul în care prognoza meteo indică vreme rea, organizatorul îşi rezervă dreptul de a solicita echipament obligatoriu comunicând ultimele informaţii cel târziu la şedinţa tehnică şi va verifica prin sondaj, înainte de start, respectarea echipamentului impus.
c) Lipsa articolelor obligatorii duce la descalificare.

8. Puncte de control
a) Pe traseu vor fi amplasate mai multe puncte de control. Concurenţii care nu trec printr-un punct de control (indiferent de motiv) vor fi descalificaţi. Numerele de concurs şi timpii concurenţilor vor fi notaţi în ordinea sosirii în fiecare punct de control.

9. Numere de concurs. Validare. Şedinţă tehnică
a) Numerele de concurs vor fi primite în momentul validării înscrierii, după ce participantul a completat şi a semnat formularul de înscriere, declaraţia de responsabilitate şi a plătit contravaloarea taxei de înscriere / s-a verificat plata anticipată a acesteia.
b) Numărul de concurs trebuie să fie ataşat în faţă şi în mod obligatoriu trebuie să fie vizibil pe toată perioada concursului. Numerele nu trebuie să fie tăiate sau modificate sub nici o formă în timpul concursului. Nerespectarea acestor lucruri va atrage după sine descalificarea.
c) Validarea înscrierilor se va face la secretariatul cursei conform programului afișat pe site-ul organizatorului. Pentru ridicarea numărului de concurs si a pachetului de start fiecare concurent va trebui să prezinte un act de identitate. Dacă numărul concurenţilor este foarte mare, organizatorii pot asigura ridicarea acestora de la o locaţie şi într-un interval de timp din preziua concursului anunţat din timp pe site-ul evenimentului.
d) Şedinţa tehnică va avea loc cu 5 minute înainte de start.

10. Start
a) Sâmbătă, 23.06.2018 ora 10:00, de la baza Telescaun Muntele Mic.
b) Participanții au obligativitatea să se prezinte la start cu cel puțin 5 minute înaintea orei de start. Dacă vreun participant întârzie la start, ora de start se consideră în continuare ora oficială de start.
c) Validarea înscrierilor și ridicarea pachetului de start se face la locul de start (ieșirea din satul Borlova) între orele 08:30-09:45.
d) Echipamentul obligatoriu poate fi verificat la intrarea în zona de start. Numărul de concurs trebuie să fie ataşat în faţă.

11. Rezultate. Premii
a) Cronometrajul se face manual, la secundă.
b) Vor fi întocmite şi publicate următoarele clasamente (funcţie de timpul fiecărui concurent):
– Clasamentul general (masculin / feminin);
– Clasamentul pe categorii.
c) La finalul cursei va exista o festivitate de premiere unde se vor premia primii 3 concurenţi la general (masculin/feminin) și primii 3 concurenți la fiecare categorie (masculin).
d) Natura şi cuantumul premiilor vor fi anunţate de organizatori pe site-ul evenimentului.
e) Toţi cei care vor încheia cursa, respectând prezentul regulament, vor primi brățara de finisher.
f) Sunt consideraţi „finisher”-i participanţii care trec linia de sosire, respectând prezentul regulament.

12. Oprire / retragere din cursă
a) Organizatorul îşi rezervă dreptul de a opri un concurent în următoarele cazuri:
– s-a accidentat după start, iar starea sa nu-i mai permite continuarea cursei,
– în cazuri excepţionale.
b) Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să continue cursa, indiferent de motiv, trebuie să informeze organizatorul imediat la unul din următoarele locuri: la start, la punctele de control, la sosire sau sunând la numărul de urgenţă care este scris pe numărul de concurs şi care va fi anunţat şi la şedinţa tehnică.
c) Neanunţarea retragerii din cursă poate cauza o operaţiune de căutare şi salvare (echipe de salvare, salvamont, elicopter) pe cheltuiala participantului implicat.
d) Retragerea va fi confirmată prin semnătură pe foaia de arbitraj.
e) Orice participant care se retrage va fi ajutat cu privire la cea mai bună variantă de retragere, dar este responsabil pentru transportul propriu, pentru ruta pe care o va folosi şi acţiunile ulterioare momentului şi locului retragerii. Excepţie fac cazurile grave care nu permit deplasarea prin mijloace proprii.

13. Protecţia mediului înconjurător
a) Este strict interzisă aruncarea deşeurilor de orice fel, inclusiv bidoane, flacoane, tuburi gel, ambalaje etc., în orice loc de pe traseu în afara celor amenajate sau la punctele de control.

14. Suporteri. Ajutor exterior
a) Suporterii pot susţine orice competitor cu condiţia să respecte regulile de circulaţie, indicaţiile autorităţiilor şi/sau ale oficialilor cursei şi să nu împiedice desfăşurarea competiţiei.
b) Pe parcursul traseelor nu este permis nici un ajutor venit din exterior (echipă tehnică, suporter, spectator etc.), excepţie făcând asistenţa tehnică acordată în zonele special amenajate, unde competitorii pot primi alimente, lichide, etc. O altă excepţie sunt cazurile deosebite.
c) Competitorul ai cărui susţinători nu respectă aceste reguli poate fi penalizat.

15. Penalizări
– lipsa unui obiect din echipamentul obligatoriu = descalificare;
– scurtarea traseului = penalizare sau descalificare (decizie arbitru);
– nerespectarea mediului înconjurător = descalificare;
– modificarea numărului de concurs = descalificare;
– nerespectarea regulilor competiţiei = penalizare sau descalificare (decizie arbitru);
– comportament nesportiv faţă de alţi participanţi, oficiali, public, alte persoane = descalificare.
Taxa de participare nu se va rambursa în cazul descalificării.

16. Alte reguli
a) Orice competitor trebuie să dea dovada de fair play şi să permită unui concurent mai rapid să treacă în faţa sa fără a-l obstrucţiona, să acorde asistenţă unui concurent aflat in dificultate şi care îi solicită aceasta.
b) In cazul constatării unui accident, concurenţii sunt obligaţi să îl raporteze la următorul punct de control sau să sune la numărul de urgenţă afişat pe numărul de concurs ori la 112.

17. Contestaţii
a) Orice participant poate face o contestaţie împotriva altui participant care nu a respectat regulile competiţiei sau împotriva deciziilor oficialilor. Contestaţia se va depune în scris, în maxim 15 minute de la afişarea rezultatelor provizorii. Rezolvarea contestaţiei se va face în următoarele 30 minute.

18. Modificări
a) Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica regulile şi modul de desfăşurare a evenimentului. Aceste posibile schimbări vor fi publicate pe pagina oficială de internet a evenimentului.

19. Secretariat cursă
a) Funcţionează la locul de start – ieșire Borlova (jud. Caraş-Severin) și este deschis sâmbătă 23 iunie 2018 între orele 08:30 - 10:00.
b) Funcţionează la locul de finish – Muntele Mic (jud. Caraş-Severin) și este deschis sâmbătă 23 iunie 2018 între orele 11:00 - 15:00.

20. Contact
a) Organizatorul poate fi contactat la adresa:
- Asociaţia CLUBUL SPORTIV TIBISCUS din Timişoara
- 300559 Timişoara, str. Lascăr Catargiu nr. 4-6
- Tel: 0722.661.299, 0744.599.190
- e-mail: cs.tibiscus@yahoo.com
- web: www.cs.tibiscus.ro
b) Persoane de contact:
- Marius Karnyanszky, 0722.661.299, 0744.599.190, cs.tibiscus@yahoo.com
- Alex Fodor: 0721.367.430
- Elena Fodor: 0724.083.583


Regulament Ciclism


1. Generalităţi
a) precondiţie pentru participarea la cursă este deplina acceptare a acestui regulament.
b) Organizatorul evenimentului este Clubul Sportiv Tibiscus din Timişoara iar pagina oficială de Internet a competiţiei este http://banatepic.ro.
c) Proba de ciclism din cadrul evenimentului Muntele Mic Vertical Race (MMicVR) este o cursă pe șosea care constă în parcurgerea contra cronometru a unui traseu compus dintr-o singură urcare.
d) Circulaţia rutieră va fi închisă pe durata desfăşurării evenimentului. Nu se va putea urca spre staţiunea Muntele Mic. Nu se va putea coborî dinspre staţiunea Muntele Mic decât în caz de forţă majoră (de exemplu accidente).

2. Responsabilitate
a) Fiecare concurent care participă la eveniment este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă.
b) Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru nici un fel de rănire sau pagube, anulare, întârzieri sau schimbări ale traseelor care pot surveni în timpul desfăşurări evenimentului din motive întemeiate.
c) Fiecare concurent trebuie să semneze, înainte de înscriere, o declaraţie pe proprie răspundere, prin care îşi asumă riscurile ce rezultă din participarea la un astfel de eveniment şi orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt.

3. Condiţii de participare
a) Participarea este deschisă oricărui iubitor al sportului şi al mişcării în natură.
b) Vârsta minimă a concurenţilor este 14 ani - împliniţi în ziua cursei.
c) Orice concurent trebuie să respecte regulile competiţiei şi trebuie să urmeze indicaţiile date de organizatori.
d) Pentru participare la cursă este necesară o stare bună de sănătate fizică şi mentală şi un nivel de pregătire adecvat acestui gen de activitate. Participanţii îşi asumă întreaga responsabilitate pentru starea de sănătate în care se află.
e) O precondiţie pentru participarea la curse este acceptarea concurentului. Aceasta se face în urma înscrierii la concurs şi a semnării unei declaraţii pe proprie răspundere. Detalii referitoare la procedura de înscriere şi la declaraţia pe proprie răspundere pot fi găsite pe site-ul evenimentului.
f) În cazul participanților cu vârsta între 14-18 ani este necesară semnarea unei declarații pe propria răspundere de către părinte sau tutorele legal.

4. Caracteristici ale competiţiei
a) Evenimentul foloseste ca rute de concurs drumuri publice.
b) Traseele vor fi marcate: zona de start şi finish, intersecţiile, punctele periculoase.
c) Harta traseului şi track-ul GPS al cursei vor fi displonibile pe site-ul evenimentului. Un dispozitiv cu capabilitati GPS face parte din echipamentul recomandat.
d) Rutele de concurs nu sunt complet închise altor participanţi la trafic (pietoni, turişti, animale si alţii). Acest fapt atrage asupra participanţilor obligaţia de a respecta regulile de conduită in trafic impuse de lege. Orice accident provocat și/sau în care au fost implicaţi participanţi la eveniment, survenit în timpul desfășurării evenimentului din nerespectarea regulilor de concurs și a regulilor de conduită în trafic impuse de lege va fi în responsabilitatea celor implicaţi în accident.

5. Traseul de concurs
a) Traseul constă într-o singură urcare.
b) Traseul se desfăşoară pe drumul DJ608A din localitatea Turnu Ruieni până în staţiunea Muntele Mic.
c) Traseul publicat poate suferi modificări din diferite motive, care includ condiţiile meteo, siguranţă, restricţii de circulaţie, condiţii de acces pe proprietăţile particulare etc.
d) Fiecare competitor are obligaţia să urmeze traseul oficial, să respecte indicaţiile arbitrilor, să nu folosească scurtături sau alte avantaje similare.

6. Categorii de concurs
a) Categorii:
- Masculin: 14-17, 18-34, 35+ ani;
- Feminin: open.
b) Categoriile se vor comasa, dacă sunt mai puțin de 5 concurenți înscriși.

7. Echipament
a) Obligatoriu:
- bicicletă in stare bună de funcţionare (nu biciclete electrice),
- cască - purtarea căştii este obligatorie pe toata durata cursei, fără excepţii,
- număr de concurs (pus la dispoziţie de organizatori),
- hartă / track-ul traseului (pus la dispozitie de organizatori),
- telefon.
Lipsa oricaruia din articolele obligatorii duce la descalificare.
b) Recomandat:
- trusă întreţinere/reparaţii bicicletă,
- dispozitiv cu funcționalități GPS capabil să funcţioneze pe o perioadă de 2-3 ore,
- geacă de ploaie,
- mănuşi,
- bidon pentru lichide,
- geluri, batoane, băuturi energizante.

8. Puncte de control/ Timpi limită
a) Pe traseu vor fi amplasate mai multe puncte de control. Concurenţii care nu trec printr-un punct de control (indiferent de motiv) vor fi descalificaţi. Numerele de concurs și timpii concurenţilor vor fi notaţi în ordinea sosirii în fiecare punct de control.
b) Timpul limită de parcurgere a traseului este de 3 ore. Participanţii care nu se încadrează în acest interval de timp vor fi descalificaţi.
c) Concurenţii nu vor putea fi urmăriţi de către maşini. Circulaţia rutieră va fi închisă pe perioada competiţiei. Echipele care doresc să se asigure că sportivii nu vor avea de suferit din cauza penelor sau defecţiunilor vor trimite persoane în puncte fixe cu roţi/biciclete de schimb.
d) Vor exista arbitri de traseu în puncte fixe și arbitri mobile, pentru a se evita mersul în echipă / la plasă / în pluton. Mersul la plasă va conduce la descalificarea sportivului.

9. Numere de concurs /Validare/Sedinta tehnică
a) Numerele de concurs vor fi primite în momentul validării înscrierii, după ce participantul a completat şi a semnat formularul de înscriere, declaraţia de responsabilitate şi a plătit contravaloarea taxei de înscriere / s-a verificat plata anticipată a acesteia.
b) Numerele de concurs trebuie prinse pe pantaloni, în partea din spate a echipamentului, astfel încât să fie vizibile pe toată perioada cursei. Logo-urile plasate pe numere trebuie să fie vizibile. Numerele nu trebuie să fie tăiate sau modificate sub nici o formă în timpul concursului. Nerespectarea acestor lucruri va atrage după sine descalificarea.
c) Validarea înscrierilor se va face la secretariatul cursei conform programului afișat pe site-ul organizatorului. Pentru ridicarea numărului de concurs si a pachetului de start fiecare concurent va trebui să prezinte un act de identitate. Dacă numărul concurenţilor este foarte mare, organizatorii pot asigura ridicarea acestora de la o locaţie şi într-un interval de timp din preziua concursului anunţat din timp pe site-ul evenimentului.
d) Ședința tehnică va avea loc înainte cu 15 minute înainte de start.
e) Participarea concurenților la ședința tehnică nu este obligatorie, dar este foarte importantă. În cadrul ședinței tehnice vor fi abordate subiecte ca: descrierea amănunțită a traseului, explicarea procedurilor de start/sosire, evidențierea zonelor periculoase de pe traseu etc.

10. Start
a) Startul se va da duminică 24.06.2018 ora 10:00, la locul de start din localitatea Turnu Ruieni, Caras-Severin
b) Participanții au obligativitatea să se prezinte la start cu cel puțin 5 minute înaintea orei de start. Dacă vreun participant întârzie la start, ora de start se consideră în continuare ora oficială de start.
c) Validarea înscrierilor și ridicarea pachetului de start se face la locul de start între orele 08:30-09:45.
d) Echipamentul obligatoriu poate fi verificat la intrarea în zona de start. Numărul de concurs trebuie să fie ataşat conform celor prezentate la articolul anterior.

11. Rezultate/Premii
a) Cronometrajul se face la secundă.
b) La finalul cursei va exista o festivitate de premiere unde se vor premia primii 3 concurenţi la general și primii 3 concurenți la fiecare categorie.
c) Natura şi cuantumul premiilor vor fi anunţate de organizatori pe site-ul evenimentului.
d) Toţi cei care vor încheia cursa, respectând prezentul regulament, vor primi brățara de finisher.
e) Sunt consideraţi „finisher”-i participanţii care trec linia de sosire, respectând prezentul regulament.

12. Oprirea / Retragerea din cursă
a) Organizatorul își rezervă dreptul de a opri un concurent în următoarele cazuri:
- s-a accidentat după start, iar starea sa nu-i mai permite continuarea cursei;
- în cazuri excepţionale;
b) Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să continue cursa, indiferent de motiv, trebuie să informeze organizatorul imediat la unul din următoarele locuri: la start, la punctele de control, la sosire sau sunând la numărul de urgență care este scris pe numărul de concurs și care va fi anunţat și la sedința tehnică.
c) Neanunţarea retragerii din cursă poate cauza o operaţiune de căutare și salvare pe cheltuiala participantului implicat.
d) Retragerea va fi confirmată prin semnătură pe foaia de arbitraj.
e) Orice participant care se retrage va fi ajutat cu privire la cea mai buna variantă de retragere, dar este responsabil pentru transportul propriu, pentru ruta pe care o va folosi și acţiunile ulterioare momentului și locului retragerii. Excepţie fac cazurile grave care nu permit deplasarea prin mijloace proprii.

13. Protecţia mediului înconjurător
a) Este strict interzisă aruncarea deşeurilor de orice fel, inclusiv bidoane, flacoane, tuburi gel, ambalaje, în orice loc de pe traseu în afara celor amenajate sau la punctele de control.

14. Suporteri/ Ajutor exterior
a) Suporterii pot susţine orice competitor cu condiţia să respecte indicaţiile autorităţilor și/sau ale oficialilor și să nu împiedice desfăsurarea competiţiei.
b) Concurenţii nu vor putea fi urmăriţi de maşinile tehnice ale echipei. Pentru asistarea sportivilor în caz de pene sau defecţiuni se vor trimite persoane în puncte fixe cu roţi/biciclete de schimb.
c) Orice ajutor oferit de / din autovehicule în mişcare este interzis.
d) Competitorul ai cărui susţinători nu respectă aceste reguli poate fi penalizat ori descalificat, după caz.

15. Penalizări
- lipsa unui obiect din echipamentul obligatoriu = descalificare;
- scurtarea traseului = penalizare sau descalificare (decizie arbitru);
- depăsirea timpului limita = descalificare;
- nerespectarea mediului înconjurător = descalificare;
- modificarea numărului de concurs = descalificare;
- mersul la plasă / în pluton / în echipă = descalificare;
- nerespectarea regulilor competiţiei = penalizare sau descalificare (decizie arbitru);
- comportament nesportiv faţă de alţi participanţi, oficiali, public, alte persoane = descalificare.
Taxa de participare nu se va rambursa în cazul descalificării.

16. Alte reguli
a) Orice competitor trebuie să dea dovada de fair play și să permită unui concurent mai rapid să treacă în faţa sa fără a-l obstrucţiona, să acorde asistenţă unui concurent aflat în dificultate și care îi solicită aceasta.
b) In cazul constatării unui accident, concurenţii sunt obligaţi să îl raporteze la următorul punct de control sau să sune pe numărul de urgenţă afișat pe numărul de concurs sau la numărul 112.

17. Contestații
a) Orice participant poate face o contestaţie împotriva altui participant care nu a respectat regulile competiţiei sau împotriva deciziilor oficialilor. Contestaţia se va depune în scris, in maxim 15 minute de la afişarea rezultatelor provizorii. Rezolvarea contestaţiei se va face în următoarele 30 minute.

18. Modificări
a) Organizatorul iși rezervă dreptul de a modifica regulile și modul de desfășurare a evenimentului. Aceste posibile schimbări vor fi publicate pe pagina oficială de internet a evenimentului (http://banatepic.ro).

19. Secretariat cursă
a) Funcţionează la locul de start – Turnu Ruieni (jud. Caraş-Severin) și este deschis duminică 24 iunie 2018 între orele 08:30 - 10:00.
b) Funcţionează la locul de finish – Muntele Mic (jud. Caraş-Severin) și este deschis duminică 24 iunie 2018 între orele 11:00 - 15:00.

20. Contact
a) Organizatorul poate fi contactat la adresa:
- Asociaţia CLUBUL SPORTIV TIBISCUS din Timişoara
- 300559 Timişoara, str. Lascăr Catargiu nr. 4-6
- Tel: 0722.661.299, 0744.599.190
- e-mail: cs.tibiscus@yahoo.com
- web: www.cs.tibiscus.ro
b) Persoane de contact:
- Marius Karnyanszky, 0722.661.299, 0744.599.190, cs.tibiscus@yahoo.com
- Sergiu Neidoni: 0721.367.430, biciclist81@yahoo.com
- Alex Fodor: 0721.367.430
- Elena Fodor: 0724.083.583